• Vandaag besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 49,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten kinderkeuken

Een houten kinderkeuken is voor jonge kinderen fantastisch speelgoed waarmee de realiteit kan worden nagespeeld. Bekijk hier ons ruime aanbod. 

Onze services

  • Vandaag besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 49,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruime keuze

Leuk voor alle kinderen

Op zoek naar een houten kinderkeuken voor een jonge of een meisje? Een houten keukentje is nu eens speelgoed dat geschikt is voor zowel jongens en meisjes om mee te spelen. Bijna alle kinderen vinden het fantastisch om net als papa of mama in de keuken te staan en lekker te koken en te bakken met alle spulletjes die voorhanden zijn. De heerlijkste fantasiegerechten kunnen door de jonge koks en keukenprinsessen in de eigen houten kinderkeuken worden bereid.

Natuurlijk materiaal

Het fijne van een speelkeuken van hout is dat kinderen het materiaal op een hele natuurlijke manier vinden aanvoelen. Dat is ook logisch, want hout is natuurlijk materiaal en hoeft bovendien duurzaamheid als extra eigenschap, zodat de houten kinderkeuken tijdens het spelen ook niet snel beschadigd zal raken. Het speelgoed leent zich uitstekend om zelfstandig te spelen, maar er is uiteraard ook ruimte om samen met een ander kind in de keuken aan de slag te gaan.

Ruim aanbod

Om iedereen een passende kinderkeuken te kunnen bieden, hebben wij een assortiment met meer dan 30 verschillende keukens gemaakt van hout. Keuken van diverse (bekende) merken. Zo kunt u bij ons een keukentje vinden van bijvoorbeeld Bandits & Angels, Simply for Kids, Kidkraft, Hape en Indigo Jamm. Een voordeel van dit ruime aanbod, is dat u een kinderkeuken kunt selecteren op basis van uw eigen wensen en voorkeuren.

Keuze maken

Op onze website wordt aan iedereen de gelegenheid geboden om op zijn of haar gemak een leuke houten kinderkeuken uit te zoeken. Het assortiment is overzichtelijk samengesteld en bestaat uit een aanbod waarin kinderkeukens van diverse merken te vinden zijn. Voor jongens geldt dat de witte houten kinderkeukens heel populair zijn en voor meisjes is de kleur roze vaak het meest ideaal. Als er in een gezin meerdere kinderen zijn, dan kan er uiteraard ook voor een meer neutraal exemplaar gekozen worden. Een houten keuken is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en bij het ontwerp is daarbij rekening gehouden met de stahoogte ten opzichte van het werkblad.

Wij laten meteen zien of een houten kinderkeuken beschikbaar is vanuit voorraad en geven daarbij direct de afleverdatum aan als de bestelling gedaan wordt. Het is uiteraard mogelijk om naast de keukentjes ook een aantal leuke accessoires te bestellen als aanvulling of uitbreiding.

Bekijk ook:

Kinderkeukens

© 2024 Kinderkeukens.be is onderdeel van XLShop