• Vandaag besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 49,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten keukentje

Een vrolijk houten keukentje vindt elk kind fantastisch om mee te spelen door de wereld in de echte keuken na te bootsen. Bij Kinderkeukens.be is het grootste aanbod beschikbaar met diversiteit in uitvoeringen en merken. Profiteer van onze snelle service met betrekking tot de levering. Dat kan namelijk al binnen een dag en uiteraard met volledige garantie.

Onze services

  • Vandaag besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 49,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Een fantastisch cadeau voor de jonge chefs

Een houten speelgoedkeukentje staat garant voor optimaal speelplezier. In de eerste plaats doordat er bij de ontwikkeling van hout als natuurlijk materiaal gebruik is gemaakt. Het is bekend dat hout door het natuurlijke karakter prettig aanvoelt in de kleine kinderhandjes, maar natuurlijk ook dat het duurzaam is en bestand is tegen een stootje. Een houten keukentje is dan ook een uitstekende keuze om uw kind mee te verblijden. Kleine keukenprinsen en keukenprinsjes kunnen direct aan de slag en zelf met oneindig veel fantasie de heerlijkste gerechten bereiden op bijvoorbeeld het fornuis of in het oventje. Bij de uitgebreidere uitvoeringen biedt het houten keukentje natuurlijk ook nog alle gelegenheid om de borden, pannen, bekers en kookgerei weer af te wassen. Het spelen met het houten keukentje spreekt bij elk kind tot de verbeelding en zal niet snel gaan vervelen, want elke keer kan er weer wat anders worden klaargemaakt.

Een keukentje gemaakt van hout in kleine en grote formaten

Bij uw keuze voor een houten keukentje kunt u natuurlijk rekening houden met de beschikbare ruimte in huis. In ons aanbod zijn dan ook uitvoeringen van houten keukens in kleine en grote formaten te vinden. Overigens kunt u er ook rekening mee houden of het houten keukentje voor een jongen of een meisje is bestemd. Het houten keukentje van het merk Bandits & Angels is bijvoorbeeld beschikbaar in een luxe witte uitvoering en in een luxe roze uitvoering. De modellen van dit Nederlandse merk zijn altijd uniek met een eigen ontwerp en erg populair. Overigens beschikt Bandits & Angels over een service center in Nederland. U kunt uiteraard het aanbod verder bekijken en de keukentjes met die van dit merk vergelijken om zo tot de beste keuze voor het ideale houten keukentje te komen. De levering vanuit voorraad kan al binnen een dag geregeld worden. 

© 2024 Kinderkeukens.be is onderdeel van XLShop