• Voor 21:55u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 49,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Kinderkeukens

Kinderkeukens in de meest originele uitvoeringen vindt u in het aanbod van Kinderkeukens.be. De afmetingen verschillen net als de kleuren en het aantal accessoires dat bijgeleverd wordt. Ook bestaat de mogelijkheid om een keuze te maken tussen de kinderkeukens die van hout of kunststof zijn gemaakt. Daarbij leveren wij snel vanuit onze ruime voorraad. 

Onze services

  • Voor 21:55u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 49,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruim aanbod

Wij hebben kinderkeukens in verschillende uitvoeringen. Bij het maken van een keuze uit ons aanbod met kinderkeukens kan er met bepaalde aspecten rekening worden gehouden. Bijvoorbeeld met de voorkeur voor een bepaald soort materiaal. U kunt bijvoorbeeld de voorkeur hebben om een speelkeuken van kunststof of liever van hout te kopen. Beide soorten hebben zo hun eigen voordelen. Hout is natuurlijk, voelt prettig aan en raakt niet snel beschadigd. Bij kunststof is er weer sprake van het gemakkelijk schoonmaken en uiteraard zijn de kinderkeukens die wij leveren altijd duurzaam. Wij bieden uitsluitend de beste kwaliteit en houden daar rekening mee door alleen topmerken in ons assortiment op te nemen.

De uitvoeringen variëren in de eerste plaats ten aanzien van het materiaal, maar ook de afmetingen, het aantal bijgeleverde accessoires en uiteraard de kleur en samenstelling van de keuken verschilt. Er zijn luxe keukens die compleet zijn ingericht en er zijn meerdere modellen die eenvoud uitstralen en waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om zelf wat extra accessoires bij te bestellen. In het aanbod met accessoires die los besteld kunnen worden, bevinden zich onder meer keukenaccessoires in de vorm van een kookset, theeservies en keukenapparatuur. Ook kan er een leuke set met kokkleding worden besteld.

Vanaf welke leeftijd is een speelkeukentje leuk? Natuurlijk verschilt dit van kind tot kind. Een en andere heeft ook te maken met de lengte van uw kindje. Er is bij het ontwikkelen van de kinderkeukens door de producenten rekening gehouden met de leeftijd van kinderen en de daaraan gekoppelde ideale hoogte van het werkblad van de kinderkeukens. Dat maakt de keukens in elk geval geschikt voor kinderen in de leeftijd vanaf 2 jaar. Op onze website kunt u zowel slagen voor de aankoop van een kinderkeuken voor jongens als voor meisjes. Bij de jonge keukenprinsen zijn de witte kinderkeukens enorm populair en de meisjes vinden roze doorgaans de beste kleur, maar er zijn uiteraard ook andere opties beschikbaar. Kijk maar eens op uw gemak en plaats de bestelling gemakkelijk online op onze website. Als grootste onine aanbieder van kinderkeukens, hebben wij een ruime voorraad. Dit heeft als voordeel dat wij vrijwel iedere bestelling direct kunnen versturen. Vandaag besteld betekent dan ook doorgaans de volgende werkdag in huis. Ideaal als u op zoek bent naar een presentje. U hoeft hierdoor niet al te lang te wachten voordat u van de kinderkeuken van uw keuze kunt genieten. Bekijken daarom nu ons ruime aanbod met kinderkeukens en bestel uw favoriet.

© 2023 Kinderkeukens.be is onderdeel van XLShop